Vegetarblings

Orker du ikke lage middag? Synes det er helt greit, jeg. Noen dager funker det best med short-cuts. Da er denne ‘blingsen’ en god løsning. Den er raskt å lage, og er et måltid man med GOD samvittighet kan servere familien:)

Selv har jeg ofte hummus stående i kjøleskapet. Det er den perfekte redning når man er litt sulten; som dip, på brød eller kjeks, i salater osv. Hummus-oppskriften min får du her🙂

Brødet er hjemmebakt (her har du link), men du får mye godt brød i gode bakerier og i butikkene nå.

Vegetarblings_passionforlime

Ingredienser:

  • 1 syrlig eple, revet
  • 2 gulrøtter, revet
  • saft av 1 sitron
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss rosiner
  • masse strimlet mynte og koriander
  • kayennepepper
  • zataar (valgfritt)
  • salt og pepper

Fremgangsmåte:

Bland gulrøtter, epler, rosiner, hakkede urter, olivenolje og smak til med sitronsaft, cayennepepper, zataar om du har og salt og pepper.

Legg hummus og grønnsakene mellom to skiver brød og servér. Noen ganger serverer jeg det på lefser/wraps. Det er også veldig godt 😉

veggiewrap_passionforlime

Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s