It’s a wrap (and it’s glutenfree)

Dette er en enkel og veldig god frokost- eller lunchrett som både store og små liker. Den kan fylles som en vanlig wrap, så her er det bare å bruke fantasien. Enkelt, raskt, sunt og godt:) image

Ingredienser:

  • 2 økologiske egg per person, vispet med litt salt
  • litt kokosolje til steking, og en god klump godt smør
  • Parmaskinke, Serranoskinke eller Strandaskinke (om du bruker Strandaskinke er det best å droppe saltet i eggene da denne skinken er veldig salt).
  • Cottage cheese
  • avokado i skiver
  • vårløk i tynne skiver
  • gode smakfulle salatblader, gjerne ruccola
  • tomater og en god olivenolje over

Når kokosolje og smør bruse i pannen begynner jeg å steke en tynn omelett av eggeblandingen. Den blir fort ferdigstekt, så følg med. Ta den av pannen og legg på en stor tallerken med en gang.

Legg på det du ønsker av topping, kvern over litt pepper og rull sammen. Jeg synes de fleste eggeretter gjør seg ekstra godt servert med noen tomater med god olivenolje over, så det har jeg gjort her også:)

image2

Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s