RÅ lakriskuler med bringebær

lakriskuler_bringebar_myesmak

Noe av det beste jeg vet er lakris. Men spiser man for mye er det lett å få mageknip. Disse lakriskulene er laget med kun fem ingredienser, de er superenkle å lage, og ikke får jeg mageknip av dem heller. Bringebærlaget utenpå gir en syrlig kontrast til de søte, gode lakrisbombene.

Og du? Ikke la det stoppe deg om du ikke finner frysetørrede bringebær. Kulene er skikkelig gode uten også. Alternativt kan du rulle dem i litt lakrispulver for et ekstra lakris-kick 😉

lakriskuler_myesmak_bringebar

Ca. 25 kuler

  • 150 g rå cashewnøtter
  • 16 Mejooldadler, uten stein
  • 2 ss rålakrispulver (jeg bruker det fra Helios)
  • 1 ts grovt Himalayasalt
  • Ca 20 g frysetørrede bringebær, kjørt til fint støv i en foodprocessor (alternativt kan du legge dem i en plastpose og slå løs med en kjevle til de er blitt til fint støv).

Kjør alle ingrediensene bortsett fra bringebærpulver i en foodprocessor til massen samler seg til en stor klump. Trill ca 25 kuler av massen, og rull dem i bringebærpulveret. Sett dem på et fat og la stå i kjøleskapet til servering. NAM!

Line

raspberry_liquourice

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.