Tzatziki with an attitude

Jeg lager ofte tzatziki, og spesielt om sommeren. Det er etter min mening det perfekte tilbehøret til grillmat, ved siden av ovnsbakt fisk eller som en dip. Jeg liker denne versjonen godt da den har et lite «sting» av cayenne som etter min mening passer perfekt i den friske, syrlige blandingen.


cucumber_passion_for_lime

  • 1 stor økologisk agurk, grovt revet
  • 1 ts salt

Bland sammen og la det stå i 30 minutter. Legg massen i et dørslag og skvis ut så mye væske du kan. Rør så inn:

  • 500g gresk yoghurt
  • 1 hvitløkfedd, revet
  • 1 ts hvitvinseddik
  • 3-4 ts olivenolje
  • litt sort pepper
  • en liten klype cayennepepper
  • 2 ss mynteblader, strimlet

Bland godt og la stå en time før servering.

Tzatziki_passion for lime

Ett svar til «Tzatziki with an attitude»

  1. […] Greek by using minced lamb, make them bigger in size, adding lots of oregano and serving it with tzatziki. Dont get me wrong, these were very good- I will never post recipes we don’t […]

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..