Nutty green beans

Green but nutty beans

Such an easy and tasty way to serve green beans. Just fry them in a little olive oil for a couple of minutes, and add toasted and skinned hazelnuts and a little lemon zest. Goes with everything!

Nutty green beans

  • green beans
  • hazelnuts, roasted in a dry pan for a few minutes, then skinned and chopped
  • lemon zest
  • Maldon salt and pepper

Fry the bens in a little olive oil for 3-4 minutes. Towards the end, add the hazelnuts, the lemon zest and salt and pepper.

Enjoy!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s