Mitt kjøkken ruler

For over et år siden ble jeg ble utfordret til å melde meg på Mitt kjøkken ruler på TvNorge. Jeg hadde aldri i livet trodd jeg noensinne skulle være med på reality-tv, men noe i meg sa at dette skulle jeg si ja til. Impulsivt ringte jeg min venninne Celin og spurte om hun ville være med på noe litt utenom det vanlige. Det ville hun heldigvis:)

Å være med på Mitt kjøkken ruler har vært en utrolig morsom opplevelse. Jeg har blitt utfordret til å tenkte veldig annerledes på matlaging, og det har vært gøy og spennende. Selv om jeg ikke har endret min egen stil å lage mat på, har jeg blitt inspirert til å lære meg nye kokke-teknikker, lage mer sauser, lage mer tradisjonelle retter og ikke minst har jeg funnet gleden i å lage litt mer omfattende desserter enn jeg tidligere brukte tid på.

Jeg vil dele litt av denne reisen med dere her på bloggen, og selvfølgelig oppskrifter fra serien. Kanskje det også blir besøk hos noen av de andre deltakerene 🙂

Mitt kjøkken ruler har premiere 28 august, og vil gå mandag tom torsdag kl 19:30 hver uke frem til finale. Det er bare å glede seg!

Line

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..