Denne retten er en stor favoritt hos både store og små. Saftige og crispy kyllingtacos med en fruktig og spicy salsa toppet med frisk yoghurtsaus.

Ingredienser:
- 3 kyllingbryst
- 1-2 dl hvetemel
- 3 egg
- panko eller brødsmuler
- 2-3 lime
- 1 mango
- 1 avokado
- 1 liten rødløk
- 1 korianderplante
- 1 rød chili
- revet ost
- 2 dl tyrkisk yoghurt
- Shiracha eller annen chilisaus
- salatblader
- olje til steking
- tacolefser
Slik lager du crispy kyllingtacos:
Legg plastfolie under og over kyllingbrystene og bank dem flate. Legg mel i en skål, visp eggene med salt og pepper og hell i en annen skål og hell Panko i en tredje. Dypp kyllingbrystene først i mel, så i eggeblandingen og til slutt i Panko. Stek kyllingbrystene på middels varme til de er crispy og nøttebrune på begge sider. Del dem i strimler.
Kutt løk, mango og avokado i små terninger og bland i hakket chili, finkuttet koriander og limejuice.
Smak yoghurten til med chilisaus og salt.
Varm tacolefsene og legg på salatblader, kyllingstrimler, mangosalsa og yoghurtsaus. Dryss over godt med revet ost og servér.
God middag!
Line