Om meg

Mitt navn er Line Bruu. Jeg er en entusiastisk matblogger med fokus på å få mer grønnsaker inn i hverdagen ved å få dem til å smake uimotståelig og spennende. Jeg har tilbragt mer enn 7 år i utlandet både som student og i jobb, og har tatt med meg masse god inspirasjon hjem. Jeg har også reist mye de siste årene til Malaysia, Singapore, De forente Arabiske Emirater og min favoritt foodie-by London og har en stor kjærlighet for eksotiske smaker og retter herfra.

Jeg har lært mye om hvordan man kan lage fantastiske retter der grønnsaker, belgfrukter, urter og krydder står i fokus og kjøttrettene har en mindre rolle. Jeg mener dette er en tankegang som bør utforskes mer i den norske kjøkken, noe jeg er godt i gang med alleredeJ

Jeg bruker gjerne kjøtt og fisk, men prøver å kutte eget kjøttforbruk ved å benytte mye plantebaserte produkter og ved å ta enkle grep i hverdagen. Jeg elsker å utvikle nye oppskrifter med mye urter, krydder, grønnsaker, linser, bønner, nøtter og frø, men også oster og vegetarprodukter. Bruker sunne og gode råvarer uten tilsetningsstoffer.

Både affeksjonsverdien og nostalgien jeg forbinder med enkelte retter, har hatt mye å si når det kommer til min lidenskap for mat. Så lenge jeg kan huske har jeg elsket mat som bærer med seg en spesiell historie; fra barndommens favoritter til tradisjonelle retter fra fjerne reisemål. Den dag i dag kjenner jeg en stor gleden når jeg lykkes i å overtale en kokk til å dele en godt bevart hemmelig oppskrift, eller når et familiemedlem deler en oppskrift som har overlevd gjennom generasjoner. På den måten kan jeg gjenskape retten hjemme og frembringe gode minner fra et spesielt øyeblikk, en person eller tid.

 

Matblogger, Mye Smak

Driver matbloggen Mye Smak med 19 000 følgere på Facebook og ca 3000-5000 ukentlige views på bloggen.

https://myesmak.no/

https://www.facebook.com/myesmak/

 

Mitt Kjøkken Ruler

Finalist i sesong 2 av Mitt Kjøkken Ruler på TVNorge, der norske hobbykokker utfordres til å levere etter restaurantstandard i sitt eget hjem, og deretter i studio. Dommerne som må imponeres er mesterkokkene Lise Finchenhagen og Christopher Haatuft.

https://www.facebook.com/mittkjokkenruler/?fref=ts

https://www.facebook.com/mittkjokkenruler/

 

Apetina/ARLA

Ambassadør for Apetina. Produserer oppskrifter, artikler og videoer

https://www.apetina.com/no/taste-team/line/

 

Helios/Soma (Midsona)

Ambassadør for Helios og Soma. Lager oppskrifter, artikler og videoer med dem. Noen eksempler her:

https://www.facebook.com/myesmak/videos/1473440636079478/

https://www.facebook.com/myesmak/videos/1468427826580759/

http://www.helios.no/?ItemID=2273

https://soma.no/oppskrifter/sjokoladesmoothie-med-bjornebaer/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..